Om oss

Les om hvem vi er og hva vi gjør.

Star Security AS er et sikkerhetsselskap som tilbyr alt innen sikkerhetstjenester, enten det dreier seg om å beskytte mennesker eller verdier. Selskapet har base i Oslo og er godkjent av politiet. Vi finner de beste sikkerhetsløsningene og tilbyr eventplanlegging -og gjennomføring for private fester og bedriftsarrangementer. Vi har lang erfaring med logistikken rundt ulike arrangementer og setter alltid sikkerheten først. Utover dette tilbyr vi høyteknologiske sikkerhetsløsninger privatpersoner, bedrifter og det offentlige.

Ekstra trygghet for forretninger
Mange bedrifter opplever seg utsatte og lite beredte for potensiell kriminalitet. Star Security AS tilbyr både sikkerhetsvakter som er tilstede i butikken, i tillegg til installering av det siste innen avansert sikkerhetsutstyr. Vi tilbyr også personlige livvaktstjenester.

Håndterer alt rundt events
Det kan virke litt overveldende å skulle arrangere et større event. Det er mye å ta hensyn til både når det gjelder sikkerhet og logistikk. Vi i Star Security AS har jobbet med arrangementer siden 2002 og har lang erfaring med både logistikk og gjennomføring, i tillegg til sikkerheten.

Erfaring innen reiseliv
Med alt det som skjer rundt i verden er det naturlig å føle seg utrygg når en skal ut og reise. Det kan også være en utfordring å orientere seg i en fremmed by eller et annet land. Våre ansatte har selv erfaring innen reiselivsbransjen og har blant annet tidligere vært reiseledere til ulike land. Enten du planlegger en reise på egen hånd eller om bedriften arrangerer tur for sine ansatte, kan Star Security AS være behjelpelige med alt fra sikkerhet til å innhente lokal informasjon og kunnskap.

Vår ekspertise

Star Security AS er et norskregistrert selskap som implementerer sikkerhetstiltak rettet mot privatpersoner, bedrifter, forretninger, kjøpesentre, industriområder og det offentlige.

Hovedmål

Vårt hovedmål er å tilby våre kunder maksimal beskyttelse og trygghet. Vi sørger derfor alltid for å ha et svært godt trent sikkerhetspersonell med mangeårig erfaring i bransjen.

Fokus på kunden og etikk

Star Security AS er bevisste om hvilke utfordringer som kan oppstå i møte mellom sikkerhetspersonell og allmennheten, og jobber aktivt for at våre vakter innehar en etisk bevisthet og fremtoning i møte med alle involverte.

Kvalifisert personale

Vårt sikkerhetspersonell er sertifiserte vektere med lang erfaring i bransjen.

Pakkeløsninger

Star Security AS kan skreddersy pakker som inkluderer sikkerhetstjenester kombinert med planlegging og gjennomføring av arrangementer. Vi tilpasser pakkene ut fra behov og samarbeider tett med andre aktuelle aktører for å sørge for ypperste kvalitet i alle ledd.

Star Security AS jobber for å styrke kundens renomé og bidra til at privatpersoner og bedrifter fremstår i et eksklusivt og profesjonelt lys for offentligheten. Vi tilbyr beskyttelse døgnet rundt for deg eller din bedrift.

Alle våre ansatte har gode sosiale kommunikasjonsevner og er godt trent i å håndtere utfordrende situasjoner. Vårt mål er å imøtekomme kundens behov og ønsker. Samtidig vil vi strekke oss lenger og tilby det lille ekstra.

Vi jobber med sikkerhet rettet mot privatpersoner, bedrifter, forretninger, kjøpesentre, industriområder og det offentlige.

Icon Star Security AS
%
Drifts- og vaktsentral
%
Mobilt- og stasjonært vakthold
%
Odensvakthold
%
Kameraovervåking
%
Kontrolltjenester
%
Utryking

Våre ansatte har lang erfaring innen både sikkerhet og arrangementer. Planlegger du eller din bedrift et større arrangement, eller har behov for andre sikkerhetstjenester, kan vi hjelpe deg på en trygg, effektiv og budsjettsvennlig måte.

Vår styrke

Våre sikkerhets- og livvakter har kvalifikasjonene og erfaringen fra bransjen som trengs for å yte maksimal trygghet. Kombinert med avanserte sikkerhetsløsninger kan du være sikker på et optimalt resultat.

Alle våre sikkerhetsvakter er sertifiserte. Siden Star Security AS er forpliktet til å beskytte liv og eiendommer, rekrutterer vi sikkerhetspersonell med de rette kvalifikasjonene, egenskapene og holdningene.

Vi er opptatt av at vårt sikkerhetspersonell skal holde seg oppdaterte om ny kunnskap og være i en kontinuerlig utviklingsprosess for å sikre at kvaliteten forblir høy hele veien. Vi garanterer at sikkerhet er vår høyeste prioritet.

Team