Hvorfor Star Security?

Sentralbord

+47 22 12 06 17

Hvem er vi?

Star Security er et sikkerhetsselskap som tilbyr det meste innen sikkerhetstjenester, enten det dreier seg om å beskytte mennesker eller verdier. Selskapet har hovedbase i Oslo og er godkjent av politiet.

Vi finner de beste sikkerhetsløsningene og tilbyr eventplanlegging -og gjennomføring for private fester og bedriftsarrangementer. Vi har lang erfaring med logistikken rundt ulike arrangementer og setter alltid sikkerheten først.

Utover dette tilbyr vi høyteknologiske sikkerhetsløsninger privatpersoner, bedrifter og det offentlige. Vi gir deg flere grunner om hvorfor Star Security velges. Kontakt oss for å vite mer.

Dørvakt

Ekstra tryghet for private og bedrifter

Mange personer og bedrifter opplever seg utsatte og er lite forberedte for potensiell kriminalitet. Star Security tilbyr både sikkerhetsvakter med fysisk tilstedeværelse i tillegg til installering av det siste innen avansert sikkerhetsutstyr. Vi tilbyr også personlige livvaktstjenester.

Tallene snakker for seg selv

0 +
arrangementer
0
års erfaring
0
prosjekter

Serviceinnstilt - Umiddelbar respons - Løsningsorientert - Kvalifisert - Pålitelig

Vårt hovedmål er å tilby våre kunder maksimal beskyttelse og trygghet. Vi sørger derfor alltid for å ha et svært godt trent sikkerhetspersonell med mangeårig erfaring i bransjen.

Star Security er bevisst om hvilke utfordringer som kan oppstå i møte mellom sikkerhetspersonell og allmennheten, og jobber aktivt for at våre vakter innehar en etisk bevisthet og fremtoning i møte med alle involverte.

Sikkerhetspersonell er sertifiserte vektere med lang erfaring i bransjen.

Skroll til toppen